12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateManifestări dedicate Zilei Marinei Române

Manifestări dedicate Zilei Marinei Române

Statul Major al Forţelor Navale inaugurează în Bucureşti seria de manifestări  prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.
Joi, 07 august, pe esplanada Palatului Cercului Militar, Muzica Militară a Forţelor Navale va susţine la orele 9.30 şi 18.00 concerte de muzică de promenadă, cu specific marinăresc.  
Programul zilei de joi, de la Palatul Cercul Militar, mai cuprinde simpozionul “106 ani de la prima aniversare a Zilei Marinei Române,“ proiecţii de filme cu activităţi specifice Forţelor Navale, vernisarea unei expoziţii de pictură cu tematică marinărească şi un spectacol muzical oferit de Ansamblul „Doina” al Armatei, de artiştii Cercului Militar Constanţa şi de Muzica Militară a Forţelor Navale.     
Vineri, 08 august, orele 10.00,  la Muzeul Militar Naţional va fi inaugurată o expoziţie de pictură, carte şi obiecte muzeistice cu tematică marinărească. Organizată de Muzeul Marinei Române în colaborare cu Muzeul Militar Naţional şi cu Academia Navală “Mircea cel Bătrân”,  expoziţia va fi deschisă zilnic, în perioada 08 – 17 august, între orele 09.00 – 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS